Image result for ‫شحات‬‎


استاد «شحات محمد انور» قارى مسجد الرفاهى مصر در روز یکم ژوئیه سال 1950 میلادى در روستاى «کفرالوزیر» که مرکزى دور افتاده در استان قهلیه مصر است در خانواده‌ای کم جمعیت متولد شد. 

بیش از سه ماه از ولادت او نگذشته بود که پدرش را از دست داد .

شحات محمد انور به همراه مادر خود براى اقامت در منزل پدربزرگ مادری اش رهسپار شد تا با دایى‌هاى خود زندگى کند چرا که دایى او وى را همچون پسر خود دوست می‌داشت و بهترین امانت‌دار او بود و او را به یادگیرى و حفظ قرآن تشویق کرد. 
وی به واسطه دایى‌اش از محضر استاد «حلمى محمد مصطفى» در حفظ قرآن کریم مستفیض شد و در سن هشت سالگی حافظ کل قرآن شد و وقتى به سن 10 سالگى رسید دایى‌اش او را به یکى از روستاهاى مجاور (کفرالمقام ) برد تا تجوید قرآن را به دست مرحوم استاد «سید احمد فرارحى» فرا گیرد چرا که استعدادى که او را شایسته مى‌ساخت تا یکى از مشهورترین قاریان مصر بلکه همه جهان باشد را در خود داشت.او شش دختر و سه پسر از خود به یادگار گذاشت.

پسران هم راه پدر را ادامه دادند اما لطافت پدر معنایی دیگر داشت.

انور(پسر بزرگ)،محمد(پسر وسط)و نیز محمود(پسر کوچک)از قاریان و حافظان برجسته ی قرآن کریم در جهان اسلام بوده و از کارشناسان هنر آسمانی تلاوت کلام الله مجید می باشند.

او در ایران طرفداران بسیاری دارد و عده ی کثیری با نوای ملکوتی او به سوی قرآن سوق داده شدند؛او در سال 1368 به حسینیه ی امام خمینی(ره) آمد و در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران،آیت الله خامنه ای{دام ظله} و جمع کثیری از قاریان و حافظان،قرآن دوستان و...

تلاوت بسیار زیبایی را بر دل ها نشاند.

شیخ شحات انور در عین ناباوری دوستداران عرصه ی هنر مقندر و آسمانی قرآن کریم در 23 دی ماه سال 1386 دار فانی را وداع گفت؛

و مصر نعمتی دیگر را از دست داد که دیگر آن را نخواهد دید..