استاد غلوش در سال ۱۳۱۷ هجرى شمسى در روستاى «برما» واقع در استان غربى کشور مصر – طنطا به دنیا آمد. وى همانند دیگر استادان این کلام مقدس، متعلق به خانواده‏اى بود که همگى از قاریان ممتاز کشور مصر بوده‏اند. پدرش او را در طفولیت ‏براى تعلیم و حفظ قرآن کریم به شیخ «عبدالغنى الشرقاوى‏» سپرد. او سپس به نزد شیخ «ابراهیم الطبهیلى‏» روى آورد واودرسنین نوجوانى کل قرآن را حفظ کرد. آنگاه براى تکمیل دوره قرائت، به موسسه الاحمدى طنطا رفته از محضر استاد شیخ «ابراهیم سلام » کسب فیض کرد. از سن شانزده سالگى، در محافل مختلف به تلاوت قرآن مشغول بود و در سن ۲۴ سالگى، رسما قرائت قرآن کریم را در رادیو و تلویزیون مصر آغاز کرد – شاید بتوان گفت این سن در میان قاریان کشور مصر کمترین سن است – بعد از این تاریخ بنا به دعوت هاى مکرر مردم در تمامى شهرهاى مصر به تلاوت قرآن پرداخت.

 استاد غلوش بطور مستمر، در مساجد متعددى به تلاوت قرآن می پرداخت که از آن جمله مسجد ابراهیم السوقى، مسجد ابا عبدالله الحسین علیه السلام، مسجد سیده زینب علیها السلام و مسجد امام الشافعى است.

استاد در همه حال حق تلاوت را رعایت می کرد. به همین دلیل جمیع قراء ممتاز مصر، قرائت او را در سطحى بسیار بالا و صوتش را لطفى از جانب پروردگار متعال می دانستند.

در رابطه با سبک استاد غلوش، باید گفت که ایشان تا مدت ها مقلد استاد مصطفى اسماعیل بوده است; تا آنجا که شاید به سختى بتوان صوت آن دو را از یکدیگر تمایز داد. اما پس از ورود به صدا و سیما، بنا بر سفارش بسیارى از بزرگان، سبکى خاص براى خود در پیش گرفت; گرچه هنوز تلاوتهاى اوتلاوت های او حال وهوای تلاوت مصطفی اسماعیل را دارد و بر مشام جان می نشیند. 

از جمله قاریان و استادانى که شیخ غلوش با آنها در ارتباط بود، مى‏توان به «طبلاوى‏»، «حصان‏»، «شعیشع‏»، «شبیب‏» و «بسیونى‏» اشاره کرد.

در زمینه سفرهاى استاد غلوش باید گفت که ایشان به بسیارى از کشورهاى دنیا، از جمله کشورهاى اروپایى، آسیایى و آفریقایى سفر کرده و با اساتیدى چون «خلیل‏ الحصرى‏»،«مصطفی ‏اسماعیل‏»، «منشاوى‏»، «نصیرالدین طوبار» و «بسیونى‏» همراه بوده است.استاد غلوش، آثار بسیارى از تلاوت تحقیق را به جامعه مسلمین تقدیم کرده ‏است. از جمله تلاوت سوره‏ هاى رحمن، حاقه، احزاب، نساء، زخرف و ابراهیم و ایشان در5 بهمن سال ۱۳۹۴ دار فانی را گفتند.